Inschrijven

Hoe werkt de aanmeldingsprocedure?

Als je na het bekijken van deze website serieus geïnteresseerd bent in het wonen in Het Hallehuis, kun je je aanmelden als belangstellende. Op het moment dat er een woning vrijkomt, gaat de betreffende woongroep in de belangstellendenmap op zoek naar kandidaten die in het profiel van de woongroep passen. Meestal worden dan een aantal mensen uitgenodigd voor een nadere kennismaking. Dit kan zijn in de vorm van een kopje koffie en/of een keer mee-eten. Als het dan wederzijds klikt, wordt een kandidaat bewoner uitgenodigd om in de woongroep te komen wonen. Indien er geen bezwaar is van de overige bewoners wordt de nieuwe bewoner door de secretaris van de vereniging Het Hallehuis aangemeld bij de woningbouwvereniging.

Wij hanteren dus geen wachtlijst waar je op een gegeven moment vanzelf bovenaan komt te staan. In een woongroep leef je zo intensief met elkaar dat het moet ‘ klikken’ tussen de huisgenoten. Het kan zijn dat je je nog maar net aangemeld hebt en al wordt uitgenodigd voor een nadere kennismaking. Het kan ook zijn dat het juist een hele tijd duurt. Dat kan komen omdat er geen woningen vrijkomen of omdat je niet in het profiel past van de betreffende woongroep.

Aanmelden als geïnteresseerde in Het Hallehuis

Je kunt je hier aanmelden als geïnteresseerde in Het Hallehuis. Je aanmelding komt in onze belangstellendenmap. Als een groep op zoek is naar een nieuwe bewoner wordt met name deze map gebruikt om kandidaten te selecteren en uit te nodigen voor een gesprek. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Hoe meer je over jezelf vertelt, des te groter is de kans op een uitnodiging. De inschrijving geldt voor één jaar. Na dat jaar krijg je een mail waarin je gevraagd wordt of je je aanmelding voor nog een jaar wilt verlengen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Door het invullen en verzenden van dit formulier ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens bewaren volgens de regels van de AVG.